Kantinemedewerk(st)er

Delft, The Netherlands

Riscure BV (standplaats Delft) zoekt twee enthousiaste en energieke kantinemedewerk(st)ers

Riscure is een technisch bedrijf met ruim 90 medewerkers en het aantal medewerkers zal in de komende jaren blijven doorgroeien. Je zorgt ervoor dat alle medewerkers zorgeloos kunnen lunchen en in een opgeruimd kantoor hun werkzaamheden kunnen volbrengen. Wij zoeken iemand die hygiënisch kan werken én affiniteit heeft met koken. Dit heb je reeds toegepast in een bedrijfskeuken. Je vindt het een uitdaging om alle voorkomende zaken te regelen in onze lunch- en ontvangstruimte.

De focus ligt op de organisatie van de keuken, maar ondertussen houd je de voordeur in de gaten om pakketjes aan te nemen of klanten te verwelkomen. Je handelt dus nog weleens meerdere taken tegelijkertijd af. Verder dien je goed in te kunnen schatten hoe het staat met de keukenvoorraad en de lunchbestelling en op welk gebied je ondersteuning benodigd is; wanneer arriveren de klanten, hoe laat zet je de lunch klaar?

Geen dag is hetzelfde, maar in grote lijnen bestaat de functie uit de volgende werkzaamheden: Bestellen, voorbereiden, serveren en opruimen van de lunch, pakketjes in ontvangst nemen, vergaderruimtes vergaderklaar maken, klanten/bezoekers verwelkomen, lichte administratieve en ondersteunende werkzaamheden als het plaatsen van bestellingen. Je bent eerste contactpersoon voor de leveranciers waar je de bestellingen plaatst.

Wij zijn op zoek naar een bezige bij met een klantgerichte instelling en een pro-actieve houding. Aangezien we een internationaal georiënteerd bedrijf zijn met diverse buitenlandse medewerkers, is het een grote pré als je de Engelse spreektaal beheerst. Daarnaast is het een vereiste dat je twee jaar aantoonbare werkervaring in een bedrijfskeuken/kantine hebt en je bent bekend met de HACCP richtlijnen.

Wij zijn op zoek naar 2 nieuwe collega’s om ons huidige team te versterken die 15 uur (3 werkdagen) respectievelijk 10 uur (2 werkdagen) beschikbaar zijn in een werkweek. De werkdagen kunnen in onderling overleg worden afgestemd. Werktijden zijn dagelijks van 09.00 tot 14.00 uur, deze tijden kunnen echter door evenementen, vakantie of ziekte afwijken.

Spreken bovenstaande taken jou aan en lijkt het je leuk om in een dynamische omgeving de puntjes op de i te zetten? Dan ontvangen we graag een motivatiebrief en CV met pasfoto per email: HRM@riscure.com. Sollicitaties zonder persoonlijke motivatiebrief zullen niet in behandeling worden genomen.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld